LÄHETYS

Lähetystyötä tehdään, että koko maailma saisi kuulla iloisen uutisen Jumalasta ja Jeesuksen sovitustyöstä.
Tavoitteena on herättää seurakuntalaisissa lähetysrakkautta niin, että tiedot, taidot, rukous ja taloudelliset voimavarat voisivat palvella evankeliumin leviämistä kaikkialle maailmaan sanoin ja teoin.

Käytännön toimintaa suunnittelee ja koordinoi lähetyssihteerin tueksi valittu työalatiimi, joka koostuu aktiivisista lähetystyön ystävistä.

Lähetysillat
tiistaisin ja torstaisin seurakunnan tiloissa tai kodeissa.

Lähetysmarkkinat
Tornion kevät- ja syysmarkkinoilla seurakunnan lähetysteltta, jossa myytävänä mm. kuumaa kahvia, teetä, mehua ja erilaisia leivonnaisia kotiinkin vietäväksi.
Markkina-aikaan järjestetään keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin leipomistalkoot sekä Parasniemen ja Suensaaren seurakuntataloilla että Arpelan seurakuntakodilla. Kaikki talkoolaiset ovat tervetulleita niin leipomaan, myymään tai pystyttämään telttaa.Lähetysarpajaiset
Järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Lähetysaitta ja Pikkulahja
Parasniemen vanhaan aittaan on kunnostettu kesäkahvila, joka on auki(kesällä 2015 heinä- ja elokuussa) kesäsunnuntaisin klo 11-14. Aitan yläkerrassa pidetään keskiviikkoisin klo 18 laulu- ja hartausiltoja. Aitan ollessa auki voi tehdä ostoksia Pikkulahjassa. Tarjolla on käsitöitä ja askartelutuotteita.

Lähetyskoju
Parasniemen seurakuntatalolla on myyntipöytä, jossa myydään lähetyksen hyväksy askarreltuja tuotteita.

Lähetysmyyjäiset
1. Adventtina pidetään Parasniemen seurakuntatalolla myyjäiset, jossa myydään leivonnisa, askarteluita yms.

Kauneimmat joululaulut
Tilaisuuksia järjestetään joulukuun aikana useita eri puolilla seurakuntaa. Myös Alatornion, Karungin ja Tornion kirkoissa lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja.

Lähetyksen tuotto
Tuotto menee lyhentämättömänä lähetyskohteisiimme.