LÄHETYS

”Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät.”

(Joh. 20:20)


Lähetystyötä tehdään, että koko maailma saisi kuulla iloisen uutisen Jumalasta ja Jeesuksen sovitustyöstä. Lähetystyö on kirkon perustehtävä. Meidät kristityt on kutsuttu jatkamaan Jeesuksen työtä tässä maailmassa – toiset lähtijöinä, toiset lähettäjinä.

Tavoitteena on herättää seurakuntalaisissa lähetysrakkautta niin, että tiedot, taidot, rukous ja taloudelliset voimavarat voisivat palvella evankeliumin leviämistä kaikkialle maailmaan sanoin ja teoin.

Käytännön toimintaa suunnittelee ja koordinoi lähetyssihteerin tueksi valittu lähetystiimi, joka koostuu aktiivisista lähetystyön ystävistä.


Tekoja ja toimintaa lähetyksen hyväksi

Lähetysillat
Lähetysiltoja pidetään sekä kodeissa että seurakunnan tiloissa.  Lähetysilloissa saa tietoa mm. nimikkolähettiemme ja –kohteidemme kuulumisista.

Lähetysmyyjäiset
1. adventtina pidetään Parasniemen seurakuntatalolla myyjäiset, tarjolla käsitöistä leivonnaisiin.

Lähetysmarkkinat
Keväällä ja syksyllä Tornion markkinoilla on lähetysteltta, jossa on myytävänä mm. arpoja, kahvia, teetä ja erilaisia leivonnaisia.Lähetyksen myyntipöytä
Parasniemen seurakuntatalolla on pöytä, jossa myydään lähetyksen hyväksi askarreltuja tuotteita ja käsitöitä.

Kauneimmat joululaulut
Kirkkojen lisäksi eri puolella Tornion seurakuntaa järjestetään Kauneimmat joululaulut –tilaisuuksia tukien Suomen Lähetysseuran valitsemaa lähetyskohdetta.

Lähetyksen tuotto
Tuotto menee lyhentämättömänä lähetystyöhön – nimikkolähettien työn ja nimikkokohteiden tukemiseen

Tule talkoisiin
Markkinoilla, myyjäisissä ja muissa tapahtumissa tarvitaan talkoolaisia erilaisiin tehtäviin.
Ota yhteys lähetyssihteeriin.