PÄIVÄ- JA PERHEKERHOT

Päiväkerho on osa kirkon kasteopetusta. Kerhotoiminta tukee lapsen persoonallisuuden kokonaisvaltaista kehitystä, vanhempien kotikasvatusta ja kristillistä kasvatusta. Kerhossa keskustellaan, askarrellaan, leikitään musisoiden ja opitaan ryhmätaitoja. Lasten hartaudessa hiljennytään hetkeksi.
Lapset viihtyvät monipuolisessa kerhotoiminnassa hyvin ja saavat uusia ystäviä. Päiväkerhoja järjestetään 3-6 vuotiaille lapsille.

Lapsielle satutuokiota pitämässä lastenohjaaja Marjut Seppälä.Päiväkerhojen kokoontumisista saa tietoa oheisesta "Päiväkerhopaikat ja ajat" -linkistä.

Kerhoihin ilmoittautuminen on elokuussa, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella myös kesken kautta suoraan kerhopisteistä. Päiväkerhomaksu on 2 kertaa viikossa olevien kerhojen osalta 30 €/kevätkausi tai syyskausi ja kerran viikossa kokoontuvien ryhmien osalta 20 €/kevät- tai syyskausi. Sisaruksilta 50 % kerhomaksusta.


Perhepäivähoitajien ryhmät
Päiväkerhomuoto, jossa perhepäivähoitajat ovat hoitolastensa kanssa kerhossa. Ryhmissä pidetään hartaus, askarrellaan, lauletaan, leikitään ja opetellaan isommassa ryhmässä oloa. Lisätietoa antavat lastenohjaajat kerhopisteissä.


Perhekirkot
Vuosittain järjestetään 4 perhekirkkoa.


PERHEKERHO
alt-teksti
Kerhot on tarkoitettu pienille lapsille ja heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen tai huoltajilleen. Kerhoissa on tilaisuus vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia muiden aikuisten kanssa.

Perhekerhot kokoontuivat lastenohjaajien vetäminä seuraavissa kerhopisteissä.

(Kerhot ovat kesätauolla kesäkuusta - elokuuhun!)