Klassista kevääseen -KONSERTTI


Torniolaiset musiikkipedagogiopiskelijat Tiina Hyväri ja Taina Hurtig esittävät keväisessä konsertissa tulevan kevään tutkinto-ohjelmistoa. Konsertin ohjelma on monipuolinen läpileikkaus piano- ja laulumusiikin tyylisuunnista. Molemmat opiskelevat Oulun ammattikorkeakoulussa. Taina Hurtig esiintyy yhdessä pianisti Pasi Porttikiven kanssa. Porttikivi toimii Länsi-Pohjan musiikkiopiston pianonsoiton opettajana.

Tiina Hyväri aloitti pianonsoiton vuonna 2001. Länsi-Pohjan musiikkiopistossa hän opiskeli pianonsoittoa vuosina 2002-2013 opettajanaan Virve Räisänen. Tällä hetkellä hän opiskelee neljättä vuotta musiikkipedagogiksi Jouko Tötterströmin johdolla ja valmistautuu pianon B-tutkintoon.

Taina Hurtig opiskelee laulunopettajaksi toista vuotta Soile Isokosken johdolla ja valmistautuu laulun C-tutkintoon. Hurtig on valmistunut kirkkomuusikoksi Oulun Konservatoriosta 1999 pääaineenaan klassinen laulu, Jouko Juntusen opetuksessa. Tornion seurakunnan kanttorin virasta hän on  opintovapaalla vielä tämän kevään.

Keväinen konsertti kuullaan Parasniemen seurakuntatalolla perjantaina 28.4 klo 18.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa!