Ari ja Marja Juntunen vierailulle Tornioon

Syyskuu alkaa Tornion seurakunnassa toiminnallisella viikonlopulla.

Lauantaina 2.9. järjestetään Parasniemen seurakuntatalolla kaikille avoin Raamatun opetustilaisuus, jonka aiheena on Jeesus, parantaja. Opetuksesta vastaavat rovasti Ari Juntunen puolisonsa Marja Juntusen kanssa. Päivän toteutuksessa on mukana myös vt. kirkkoherra Tero Saapunki sekä muita seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Tilaisuus alkaa klo 14. Päivä etenee raamattuluentojen, rukouksen, laulujen, kahvittelun ja puheenvuorojen myötä kohti iltaa, jolloin vietetään hetki sanan ja rukouksen äärellä. Tilaisuus on maksuton, kahvimaksu on vapaaehtoinen. Kaikki ovat tervetulleita Raamatun sanan äärelle mukavan yhdessäolon merkeissä!

Sunnuntaina 3.9. pidetään messu Alatornion kirkossa klo 10. Ari Juntunen saarnaa ja Tero Saapunki toimii liturgina. Musiikista vastaavat kanttori Pertti Hurtig ja Alatornion kirkkokuoro. Messun jälkeen on avioliiton tasavuosikymmeniä viettävien avioparien juhla Parasniemen seurakuntatalolla.

Avioparijuhla alkaa ruokailulla (etukäteisilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon p. 040 556 8676) ja jatkuu hauskalla ja opettavaisella ohjelmalla, jota ovat toteuttamassa Ari ja Marja Juntunen yhdessä seurakunnan työntekijöiden ja avustajien kanssa.

Odotettavissa on ”aamoria ja huumoria”!  

Tervetuloa!